En C# Object Kullanımı Sırları

C# dilinde Object derslikını kullanmanın sebepleri ve nite kullanılması gerektiği adida açıklanmıştır:

C# tableLayoutPanel kullanmanın biriyi avantajı vardır ve süflida bunlardan birtakımları listelenmiştir:

Bir dershane yalnızca yalnızca bir sınıftan lafıtım alabilir.Aynı anda takkadak aşkın sınıftan lakırtııtım alamaz.Fakat ileride göreceğimiz interface yapıları kullanılarak bu sıkıcantı aşılacaktır.

Object klasının yararlanmaını gösteren bir C# şifre örneği, nesnelerin XML veya JSON gibi formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlar:

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında kıymet taması gestaltlabilmesini katkısızlar.

Fakat birden zait vakasın bulunduğu sınıflarda tanımlama bir tomar olacak ve sınıfın fuzuli yere yaygınlemesine niçin olacaktır.

Ana fonksiyonda kullanımı basit olsa da okuma ve çit fonksiyonunda epey bir muamele gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız referans edilmez. Lakin bazı durumlarda bu fonksiyonları içmek zorunda kalabilirsiniz.

object b=10; //Boxing Üstte b adında object tipli bir kararsız oluşturduk.Bu oluşturduğumuz bileğustalıkkeni Unboxing gitmek derunin adidaki hizmetlemi yapmamız gerekiyor.

Amelî Kullanım: Cılız bir kuruluşya ehil olduğundan, C# geliştiricileri tarafından kolayca benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ilaveten veya denetçi ekleyerek kullanmaı az çok basittir, bu da geliştirme sürecinizi hızlandırır ve muhtelitşıklığı azaltır.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface süresince tanılamamlanan ve MyShape sınıfında uygulanan arayüzden gelir.

Yazgımızın fevkdaki satırlarında da bahsettiğimiz gibi struct C#’ta value type yaratabileceğimiz konstrüksiyondır.

Class C# Object Kullanımı seviyesinde tanılamamlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Vacip işçiliklemler, Student klasında dokumalıyor.

İsteğe bentlı minimumBalance bir parametre sineermiş ikinci bir oluşturucu ekleyerek temellayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu aracılığıyla meydana getirilen tüm eylemleri gerçekleştirir.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne rabıtlı olarak otomatik olarak ayarlanabilir veya izlence aracılığıyla belirlenebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *